Bidrar till familjens immunsystem

Medox innehåller svarta vinbär som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Pappa Gunnar Hiim från Randaberg i Norge är överraskad över att norska barn inte underhåller sitt immunsystem för en normal funktion.

– Barnen har knappt varit borta från skolan

För att bidra till immunsystemets normala funktion lite extra, så intar familjen Hiim dagligen Medox med sitt innehåll av svarta vinbärs extrakt.  

– Svarta vinbärs extrakt i Medox bidrar till immunsystemets normala funktion, vilket har synts särskilt tydligt hos barnen som knappt har varit borta alls från skolan, berättar Gunnar.

– Det känns bra att Medox bidrar till immunsystemets normala funktion, säger Gunnar.

Ren växtkraft från naturen

Medox är ett naturligt kosttillskott som är rikt på naturliga antioxidanter. Dessa antioxidanter heter antocyaniner. De finns i färgämnet i blåbär och svarta vinbär, och kan bidra till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress.

Hela familjen kan äta Medox. Kapslarna produceras i Norge och är utvecklade mot bakgrund av över tjugo års forskning som utförts vid universitetet i Bergen, Norge.

Om du ska ge kapslarna till barn kan du öppna kapseln och röra ut innehållet i juice eller vatten. Detta bör drickas med sugrör, så slipper du blålila blåbärsfärg runt munnen.

BESTÄLL MEDOX HÄR >

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.