Fakta & Forskning

Fakta
Här har vi samlat intressant och nyttig fakta om blåbär, svarta vinbär, bärens näringsinnehåll, supermat, antioxidanter, antocyaniner, flavonoider, fria radikaler, oxidativ stress, träning och mycket annat. 

LÄS MER HÄR

Forskning
Vi på Medox ägnar mycket tid och resurser åt forskning och bland annat i samarbete med akademiska forskargrupper, söka förstå och förklara hur antocyaniner från blåbär och svarta vinbär kan få människor att må bra. Vi har en egen länk, Forskning, där vi informerar mer i detalj om de över 30 vetenskapliga studier där olika universitet och forskningsgrupper har studerat effekten av Medox och publicerat sina resultat i olika vetenskapliga publikationer. 

LÄS MER HÄR

Publicerade studier på Medox
Medox med blåbärs- och svarta vinbärsextrakt har entusiasmerat och fascinerat forskare över hela världen i över 20 år från Australien och Kina till Italien och Kanada, men även i Sverige och Norge. Hittills har det publicerats över 30 oberoende vetenskapliga studier, varav 23 stk är produktspecifika studier på människor (humanstudier) och flera pågår för närvarande, bland annat vid universitetssjukhuset i Stavanger i samarbete med Karolinska Institutet i Stockholm och Kings College Hospital i London.

LÄS MER HÄR