Conny kände skillnad – nu äter hela familjen Medox

Conny Andersson, 69, tipsar gärna andra om Medox. Anledningen till det är väldigt enkel – för honom fungerar blåbärskapslarna perfekt.  

– Annars hade jag aldrig rekommenderat det, säger Conny.

I över 40 år har Conny Andersson från Rävlinge, norr om Karlstad, haft ett aktivt yrkesliv som både elektriker och tränare av skyddshundar.

Just det senare har tagit honom världen över, och då har han ofta rekommenderat det norska kosttillskottet Medox till andra. Medox innehåller två superbär i form av svenska vilda blåbär och svarta vinbär.

“Positiva egenskaper”

Själv började han 2017. Efter att ha sett en annons på Facebook tog han chansen och började prenumerera för halva priset.

Jag märkte snabbt positiva egenskaper med Medox, berättar Conny.

För ungefär fem år sedan gjorde en Conny en livsstilsförändring, då han bland slutade röka. Pengar han idag lägger på Medox istället.

Aktivt och friskt liv

I dag lever han ett aktivt och friskt liv, och Medox har blivit ett viktigt komplement i det. Medox med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoeffekter (se faktaruta), till exempel så bidrar svarta vinbär till immunsystemets normala funktion.

Den dagliga rekommendationen av Medox är 1-2 kapslar, kapslarna sväljs med fördel tillsammans med vatten.
 
De positiva effekterna av Medox har dokumenterats ända sedan produkten kom ut på marknaden år 2000. I dag finns det över 30 publicerade studier, där flera visar hälsofrämjande resultat.

Hela familjen äter Medox

Efter att Conny märkte att Medox fungerade så pass bra för honom fick han resten av familjen att börja med blåbärskapslarna.

–  Min son äter det fortfarande idag, och min fru har också börjat, berättar Conny.

Conny berättar vidare att han aldrig skulle rekommendera Medox till andra om det inte fungerade så pass bra för honom.

När jag betalar för något vill jag verkligen känna att det verkar i kroppen. Med Medox känner jag att jag får mer kraft i vardagen och känner mig piggare. Det är helt enkelt ett bra komplement.

– Jag vågar helt enkelt inte sluta med det, slår han fast.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.