Därför har Willy, använt Medox i över ett decennium

Det finns trogna kunder – och så finns det Willy Björnstad. I över 19 år har han använt Medox och han har på egen hand kunnat se vad kosttillskottet kan göra. – Jag tror mycket på Medox goda egenskaper och jag litar helt enkelt på produkten, säger Willy.

beställ Medox här

Medox har funnits på marknaden sedan år 2000. Nästan lika länge har Willy Björnstad använt kosttillskottet. Enligt egen utsago började han 2004, men han är inte helt säker.

Det kan ha varit ännu tidigare, säger Willy och skrattar till.

Han bor sedan många år tillbaka i Sverige tillsammans med sin sambo, närmare bestämt i Källby vid Vänern. Första gången han kom i kontakt med Medox var han dock kvar i hemlandet Norge.

Som medlem i den norska hjärt- och lungföreningen blev han rekommenderad att prova Medox – och på den vägen är det.

Egenskaperna backas upp av forskning

Jag var motiverad till att testa något som kunde bidra positivt till min hälsa. Jag testade och tyckte att det kändes väldigt bra, berättar han.

Att effekterna av Medox backas upp av forskning och dokumentation var väldigt viktigt för Willy. Varje kapsel innehåller 80 mg antocyaniner som är naturliga antioxidanter. Dessa antocyaniner från blåbär och svarta vinbär kan bland annat vara bra för kärl- och immunsystemet.

Jag kände förtroende för ett norskt företag, och det faktum att det hade gjorts många tester på produkten. Därför litade jag på Medox och fick intrycket av att det verkade vara en väldigt bra produkt.

På frågan om vad som har fått honom att fortsätta med blåbärskapslarna funderar han länge innan han motiverar sitt beslut.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

“Jag är uppväxt med blåbär”

Jag tror mycket på att antocyaniner från blåbär och svarta vinbär gör gott för kroppen. Kombinationen av att det är en naturlig produkt med nordiska bär gillar jag väldigt mycket.

Medox, med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper. Blåbär är en antioxidant, som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress

Willy beskriver sig själv som ett krigsbarn, och att det på den tiden var viktigt att få i sig mineraler och vitaminer. Därför började han tidigt att äta blåbär. Medox är proppfullt med svenska blåbär, och dessutom svarta vinbär.

Man kan säga att jag är uppväxt med blåbär. Medox har blivit en del av min dagliga rutin, och jag ser ingen anledning till att sluta. Jag tror mycket på Medox egenskaper och jag litar helt enkelt på produkten.

I en undersökning* gjord av Medox hela 89 procent av de som tar två kapslar dagligen att de upplever en positiv effekt av kosttillskottet.

Därför fortsätter han med Medox

Jag tar två om dagen, det började jag med ganska tidigt, berättar Willy.

Han har absolut inga planer på att sluta med Medox – snarare tvärtom. Han brukar rekommendera kosttillskottet till nära och kära.

Medox är en seriös produkt, och det är en stor del i att jag fortsätter. Jag brukar faktiskt lägga ut broschyrer om Medox där det är möjligt.

Här beställer du Medox

 

*Kundundersökning utförd av Medox år 2022. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.