Normal muskelfunktion

Känner du igen dig i att allt blir jobbigt när musklerna plötsligt känns stela och orörliga? Då är du inte ensam. Så många som tre av fyra svenskar kommer någon gång att uppleva sådana känslor. Det finns som tur är knep som du kan ta till för att bibehålla rörligheten i musklerna under de kommande åren.

Det är viktigt med fysisk aktivitet

Något av det viktigaste som du själv kan göra för att bidra till musklerna normala funktion är att röra på dig. Det är faktiskt så att de som är fysiskt aktiva med tiden kan förvänta sig fler bra levnadsår.

Om smärtorna blir för stora kan det dock vara svårt att både motivera sig och genomföra träningen. Det är dock en bra idé att testa enklare träning som promenader och simning, för att hålla igång musklerna. All rörelse är bättre än ingen alls. Och det behövs oftast inte så mycket för att det ska ha inverkan på hälsan.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

Var kreativ!

Folkhälsomyndigheternas rekommendation 30 minuters rask promenad om dagen kan bidra till att minska risken för att utveckla olika livsstilssjukdomar – även de som är relaterade till musklerna. Var kreativ och prova andra former av aktivitet, du kan till exempel leka med dina barn eller barnbarn.

Svarta vinbär bidrar till normal muskelfunktion

Tillsammans med aktivitet rekommenderas du att ha en hälsosam och varierad kost med tillräcklig mängd vatten och sömn. För en normal muskelfunktion kan du också komplettera med Medox, som består av blåbär och svarta vinbär, innehållande de naturliga antioxidanterna antocyaniner. De svarta vinbären i Medox bidrar till musklernas normala funktion.

Flera kunder hör av sig och berättar att de har fått en normal muskelfunktion sedan de började att ta Medox. Med en kropp som samarbetar behöver du inte trappa ned på de aktiviteter som du vill genomföra.

Prioritera din hälsa - beställ medox här

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.