Medox innehåller blåbär som bidrar till normal synförmåga

Synen är ett av de sinnen som vi använder allra mest och den försämras betydligt med åldern. Du får så mycket som 80 procent av sinnesintrycken genom ögonen och därför bör du göra vad du kan för att bevara en normal syn livet ut.

Beställ medox här

Eftersom vi använder ögonen hela tiden är det naturligt att synen påverkas av slitaget. Faktum är att näthinnans ljuskänslighet minskar från och med 40-årsåldern och vi får stadigt sämre mörkerseende. Det är också normalt att det blir svårare att urskilja kontraster då pupillernas storlek minskar.

När vi dessutom tillbringar mycket tid framför datorskärmen och smarttelefonen sliter vi ut ögonen ännu mer än vi gjorde förr. Om du tittar i en annan riktning emellanåt får ögonen vila lite. Det går dock inte att undvika att man, i varierande grad, kommer att drabbas av suddig syn på nära håll.  

Livsstilen påverkar synen

Visste du att även livsstilen har betydelse för hur ögonen mår? Ett medvetet förhållande till detta är därför något som du själv kan göra för att se till att du har en bra syn i många år framöver. Det är nämligen så att ögonen, i likhet med resten av kroppen, behöver lite omsorg och god näring för att hålla sig friska.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

Antioxidanter

Vad du äter påverkar ögonhälsan både direkt och indirekt. Ät därför en hälsosam och varierad kost som är rik på vitaminer, mineraler och naturliga antioxidanter. Särskilt gynnsamt är det om du får i dig naturliga antioxidanter i form av antocyaniner.

Blåbär kan bidra till ögonens normala funktion och bibehållen synförmåga.

Det finns särskilt mycket antocyaniner i färgmolekylerna hos mörka bär, och i synnerhet i blåbär. Det finns en anledning till att blåbär anses vara guld för synen, och i Japan kallas de dessutom för ”vision fruit”, eller synens frukt.

Blåbär, som innehåller antocyaniner, är också bra för den perifera blodcirkulationen, vilket kan påverka blodkärlen på ögonens näthinna. Det är dessa naturliga antioxidanter som finns i Medox-kapslarna, i ren och koncentrerad form – och det är därför som Medox, som innehåller blåbär, bidrar till ögonens normala funktion och bibehållen synförmåga.

HÄMTA DITT ERBJUDANDE HÄR

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.