Från skeptiker till frälst – kriminalvårdaren hyllar Medox

Som pensionerad kriminalvårdare har Medox blivit en viktig del av Lars Wikströms vardag. Efter att ha vaktat några av Sveriges värsta förbrytare genom tiderna skriver Lars nu på sina memoarer och äter bärkapslarna varje dag. – Medox känns naturligt och väldigt bra, säger Lars.

BESTÄLL MEDOX HÄR

1972 stegade Lars Wikström in på fängelset i hemstaden Norrköping för första gången. 46 år senare fick han lämna. Förra året var det nämligen dags att gå i pension efter nästan ett halvt sekel innanför murarna – som kriminalvårdare.

Hade huvudpersonen själv fått bestämma hade han fortfarande jobbat kvar.

Det var en underbar tid. Jag älskade alla mina fångar och alla på fängelset. Det är klart att det är lite speciellt att gå i pension, jag hade gärna fortsatt att jobba eftersom jag trivdes så otroligt bra. Men jag har ambitioner som pensionär, berättar Lars.

Därför började han med Medox

Nu har han till exempel tid att skriva på sina memoarer om hur det faktiskt var att vakta några av de värsta förbrytarna Sverige någonsin sett. Och istället för att hänga på kåken hänger han idag gärna ute i naturen.

Han lever ett aktivt liv, och det var en av anledningarna till att han började abonnera på Medox. Lars var dock inte så lättflirtad.

Jag är väldigt skeptisk till kosttillskott och rädd för att åka ut för en bluff. Men sen så läste jag lite mer om Medox och förstod att det bestod av blåbär och svarta vinbär, och då blev jag helt klart intresserad eftersom man vet att det är två bär som gör gott för kroppen, säger Lars, och fortsätter:

– Jag var redo att bli överbevisad och valde att testa erbjudandet om att börja abonnera för halva priset.

Sedan Medox kom ut på marknaden år 2000 har det bara i Norge konsumerats över 200 miljoner Medox-kapslar, och idag säljs det unika kosttillskottet till hälsomedvetna människor i 32 länder.

En Medox-kapsel motsvarar två rejäla nävar vilda svenska blåbär och svarta vinbär, de antocyaniner som finns i dessa bär har flera dokumenterade egenskaper.

Märkte en skillnad bakom ratten

Lars resa med Medox började lite knackigt. Han tog någon kapsel då och då, vilket gör att det blir svår att uppleva produktens egenskaper. I samband med att han gick i pension tänkte han om kring sitt användande.

Då tänkte jag att “nu börjar jag med Medox”, det var dags att ta tag i det och ge det en riktig chans. Jag ville ta hand om mig själv.

Sagt och gjort. Lars började ta två kapslar varje morgon, något han har valt att fortsätta med efter att han märkte vilken verkan kapslarna hade på honom. När han satte sig bakom ratten för att skjutsa sin dotter till jobbet stod det klart för honom.

 – Jag kör bil med glasögon sedan ungefär fem år tillbaka. Just den morgonen fick jag för mig att ta av glasögonen och döm av min förvåning när jag såg hur bra som helst.

Lars berättar att hans syn successivt har blivit sämre med åldern.

Men nu behöver jag inte glasögon längre när jag kör bil. Det känns verkligen helt underbart eftersom jag var så skeptisk innan.

Rekommenderar gärna Medox

Efter succén har Lars inga som helst planer på att sluta med Medox, utan han rekommenderar istället andra att ge kosttillskottet en chans för att se vad det kan göra för dem.

Jag har en stark tro på Medox. Svarta vinbär och blåbär känns naturligt och bra. Det är ett väldigt smidigt sätt att få i sig blåbär utan att behöva springa i skogen, så mycket blåbär har vi inte här ute på landet.

– Medox känns naturligt och väldigt bra, jag är oerhört nöjd, avslutar Lars.

BESTÄLL MEDOX HÄR

Kom ihåg att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.