Blåbär bidrar till blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation

Vi är helt beroende av blodkärlens förmåga att transportera tillräckligt med syre och näringsämnen till alla våra celler och att transportera bort slaggprodukter. Blodcirkulation handlar förenklat om blodets resa genom kroppen, och genom det invecklade vägnät som blodkärlen utgör. Det säger sig självt att en normal perifer blodcirkulation är viktigt för att denna process ska kunna fortgå utan några större hinder.

BESTÄLL MEDOX HÄR

Påverkan på blodcirkulation märks sällan

Risken för att inte ha en normal blodcirkulation ökar kraftigt om du röker, har diabetes eller högt blodtryck. Om du röker bör du försöka fimpa cigaretterna för att kunna bibehålla en normal perifer blodcirkulation. 

En sund och aktiv livsstil hjälper

Du kan göra mycket själv för att bidra till en normal perifer blodcirkulation, så är det en sund och aktiv livsstil som gäller. Regelbunden aktivitet och träning är att rekommendera. Försök till exempel att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation om 30 minuters promenad varje dag. Kom ihåg att du kan dela upp minuterna, och att all rörelse är bra.  

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

Gör smarta val!

För att kroppen ska fungera optimalt behöver den dessutom bra drivmedel i form av en bra kost. Med en hälsosam och varierad kost säkerställer du att kroppen får i sig de vitaminer och mineraler som den behöver. Samtidigt kan du begränsa intaget av de livsmedel som inte anses gynnsamma, vilket betyder mindre av mättat fett och rött kött. Se hellre till att du får i dig rikligt med fisk, fullkornsprodukter, grönsaker, frukt och bär

 

 

 

 

Medox, som innehåller blåbär, bidrar till blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation

Blåbär bidrar till normal perifer blodcirkulation, tack vare de naturliga antioxidanterna – antocyaniner – i skalets färgämnen.  

Om du väljer att komplettera en sund och aktiv livsstil med kosttillskottet Medox ger du dig själv bättre förutsättningar att bidra till en normal perifer blodcirkulation.

PRIORITERA DIN HÄLSA! BESTÄLL MEDOX HÄR

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.