Delad glädje är dubbel glädje!

Låt dina vänner få prova Medox helt gratis i 30 dagar (Värde 230,50 kr). Som tack för hjälpen får du 499 kr i BONUS!

TIPSA EN VäN OM MEDOX HÄR

4 eldre mennesker går tur på stranden

Sprid glädjen med Medox vidare!

I vår senaste kundundersökning (2021) angav en majoritet av Medox kunder att man gärna rekommenderar Medox till vänner och bekanta! Ännu mer glädjande var att hela 92% ger Medox tärningskast 4, 5 eller 6! Det gör oss stolta och glada! 

Dela ut Medox gratis!

Därför vill vi nu ge dig möjlighet att sprida glädjen med Medox vidare! Låt dina vänner, som inte är Medoxkunder idag, få prova Medox helt gratis i 30 dagar (Värde 230,50 kr) + att vi bjuder på frakten. Din vän får en personlig inbjudan av dig och väljer sedan själv om man vill prova! 

Du får 499 kr i BONUS

Som tack för hjälpen får du 499 kr i BONUS (en gratisleveransav Medox) för varje vän som provar och blir Medoxkund!

TIPSA OM MEDOX HÄR

Sprid glädjen vidare!

Vi ger dig som Medoxkund möjlighet att låta dina vänner & bekanta prova Medox utan kostnad i 30 dagar. Genom att dela din personliga inbjudan via SMS eller MEJL, kan dina vänner nu prova Medox utan kostnad! Tryck på "Tipsa en vän om Medox" för att dela ut Medox gratis idag!


Så här fungerar "Tipsa en vän"

Du som tipsar dina vänner.

Den du tipsar om MEDOX blir presenterad för ett personligt erbjudande att prova MEDOX helt utan kostnad i 30 dagar. Om din vän accepterar erbjudandet får du 499 kr (en gratis leverans av 2 askar Medox) i avdrag på din nästa MEDOX försändelse. När du ska tipsa dina vänner om MEDOX ber vi att du registrerar ditt namn och mejl. Detta gör vi för att vi ska kunna koppla ihop och känna igen dig i vårt datasystem. Vi använder dina data till att hjälpa till så att du kan dela en personlig länk, hålla koll på antalet delningar du gör samt belöna dig om den du delar till accepterar erbjudandet. ”Tipsa en vän kampanjen” har följande villkor för dig som tipsar:

  • Du som tipsar en vän måste ha ett aktivt abonnemang på MEDOX. 
  • Du kan tipsa maximalt 10 vänner om MEDOX genom kampanjen och dela vårt erbjudande om att prova MEDOX gratis i 30 dagar. 
  • Du kan tyvärr inte tipsa en ny Medoxanvändare som har samma folkbokföringsadress, bor på samma adress som dig själv eller som redan är aktiv Medoxkund.
  • När en du har tipsat väljer att ta del av erbjudandet att prova Medox gratis, registrerar vi din belöning när personen du har tipsat har accepterat att bli Kund hos Medox och mottagit och betalat sin andra leverans av Medox. I och med att det är en provperiod på 30 dagar kan detta ta uppemot 30-50 dagar efter att din vän har anmält sitt intresse för kampanjen innan din belöning aktiveras.
  • Din belöning krediteras vid din nästa normala Medoxförsändelse. Om din belöning överstiger fakturabeloppet på din försändelse blir detta överfört till nästa leverans/försändelse. Detta kan vara aktuellt om du har flera vänner som accepterar erbjudandet! Tillgodohavande kan inte omvandlas till kontanter..

Den som blir tipsad om Medox

  • Ett tips om Medox kommer från en vän som är aktiv kund hos MEDOX. Vi ber den tipsade ange sina kontaktuppgifter så att vi ska kunna dela en unik länk med ditt personliga erbjudande, kunna känna igen den som blir tipsad i vårt datasystem samt att kunna koppla ihop den som blir tipsad med den som har tipsat. 
  • Genom att acceptera din personliga inbjudan samtycker den som blir tipsad till att ta emot information, tips & råd, attraktiva erbjudanden och nyhetsbrev från Medox.
  • Den tipsade väljer självklart själv om man vill prova Medox gratis.