MEDOX – ETT SMART KOMPLEMENT TILL FRUKTKORGEN!

Äpple, apelsin, banan…. och Medox?

Ge dig själv och din personal en hälsoboost genom att teckna en prenumeration på vårt unika bärtillskott! Se filmen om Medox här och läs mer om Medox!

Se filmen om och hör Martin Brunnberg berätta om Medox hälsoegenskaper

Medox - ett perfekt komplement

Att sunda medarbetare ger en sund verksamhet är välkänt. Nu kan du som företagare investera i din egen och din personals hälsa välja att prenumerera på Medox. Kosttillskottet, som produceras av bär från naturens eget skafferi, har sin bakgrund i över 20 års forskning. Det är ett perfekt komplement till en hälsosam livsstil – och bidrar till att bibehålla en rad normala funktioner i kroppen. En kapsel Medox motsvarar så mycket som två rejäla nävar svarta vinbär och svenska vilda blåbär.

Smidigt och avdragsgillt

För dig som arbetsgivare räknas Medox som en personalvårdsförmån, och är alltså en avdragsgill kostnad. Du väljer det paket som passar bäst och får sedan en leverans till företaget varannan månad. Självklart är prenumerationen flexibel. Vi har ingen bindningstid och du kan avsluta när du vill.

Beställningsschema

Här kan du lägga din beställning online. Har du frågor eller vill beställa per telefon, kontakta oss på Kundtjänst 08-411 70 65 (Vardagar)

Välj antal askar per leverans (vi levererar varannan månad)

 
 
 

Leverans- och faktura adress