Medox är medlem Svensk Egenvård – Trygga val för din hälsa

Att handla produkter av Svensk Egenvårds medlemmar är ett tryggt val för din hälsa. MedPalett AS, som producerar och marknadsför Medox, är aktiv medlem i Svensk Egenvård.

Svensk Egenvårds medlemmar följer de lagar, direktiv, förordningar och myndighetsföreskrifter som reglerar handeln med egenvårdsprodukter, exempelvis livsmedelslagen, läkemedelslagen och marknadsföringslagen. Branschorganisationen samlar leverantörer av natur- och växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sportnutrition, viktminskningsprodukter, kosttillskottsliknande medicinteknik och hälsosamma livsmedel på den svenska marknaden. 

Svensk Egenvårds uppdrag är att förmedla kunskap om egenvård till konsument, media och samhällets beslutsfattare samt att ge medlemsföretag stöd och information. 

Att vara medlemsföretag i Svensk Egenvård är att sätta en kvalitetsstämpel på vårt företag. Som medlem i Svensk Egenvård åtar du dig som företag att följa de direktiv och lagar som reglerar branschen och de Branschriktlinjer som Svensk Egenvård antagit för säkra produkter.

LÄS MER OM SVENSK EGENVÅRD HÄR >