Oväntade anledningen till att du fryser

Fryser du ofta om händer eller fötter? Då är du långt ifrån ensam. Omgivningens temperatur är den givna anledningen men en annan kan vara att blodet inte cirkulerar som det ska.

HÄR KAN DU BESTÄLLA MEDOX

Blodcirkulation är precis vad det låter som: Blodets resa genom kroppen. Att blodet ska kunna cirkulera är bland annat viktigt för transporten av näringsämnen och syre till cellerna samt bortförsel av sådant som ska rensas bort. Om du ofta fryser, speciellt om händer eller fötter, kan det bero på att din blodcirkulation inte fungerar normalt. Hjärtats pumpeffekt, blodets sammansättning, blodkärlens flödesmotstånd och muskelarbete är viktigaste faktorerna  – men många vet inte om att svenska blåbär bidrar till normal blodcirkulation.

Om du ofta går runt och fryser, speciellt om händerna eller fötterna, kan det bero på att din blodcirkulation inte fungerar normalt.

Om man har har högt blodtryck, diabetes eller röker, så löper man större risk för att inte ha en normal perifer blodcirkulation, vilket i sin tur kan leda till att man fryser om händerna eller fötterna.

Som mycket annat är det viktigt att ha en sund och aktiv livsstil i strävan att upprätthålla en normal perifer blodcirkulation. Här spelar även kosten en viktigt roll.

Kosten spelar en viktig roll

Med en varierad och hälsosam kost ser man nämligen till att få i sig vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera optimalt. Men visste du att det finns ett svenskt superbär som bidrar till normal blodcirkulation?

Blåbär innehåller nämligen naturliga antioxidanter, antocyaniner, som bidrar till en normal blodcirkulation.

Jag känner att antocyaniner gör mycket gott för kroppen. Jag tror mycket på Medox effektivitet och jag litar på produkten, berättar Willy Björnstad, som har ätit bärkapslarna i över 18 år.

Medox är ett prisbelönt kosttillskott som kom ut på marknaden redan år 2000. Idag finns det tiotusentals nöjda kunder utspridda över hela Norden. Varje Medox-kapsel innehåller hela 80 mg antocyaniner från blåbär och svarta vinbär.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

Med bakgrund i över 20 års forskning vid ansedda universitetet i Bergen så är effekten av Medox vetenskapligt dokumenterad genom en rad olika studier i Sverige, Norge och internationellt, något som var extra viktigt för användaren Mats Lundström.

Jag kastar mig inte över vad som helst. Jag läste alla studier som fanns publicerade om Medox och hade aldrig fortsatt om jag inte märkte att det kändes bra. Jag tror att Medox kan öka livskvaliteten för mig, säger Mats.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil, och Medox är ett lysande komplement för alla som vill investera i sin hälsa.

BESTÄLL MEDOX HÄR

 

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.