Det händer i kroppen när man äter Medox

För att kunna leva ett hälsosamt och aktivt liv är det viktigt att ge sin kropp optimala förutsättningar. Det här händer i kroppen om du börjar äta prisade Medox dagligen.

Medox kom ut på marknaden redan år 2000 – och i dag finns det tiotusentals nöjda kunder i hela Norden. Att kosttillskottet har blivit en succé är lätt att förstå.

Medox tillverkas av svenska blåbär från Norrland och är ett helt naturligt kosttillskott. Dessutom innehåller det svarta vinbär – två riktiga superbär för kroppen. En kapsel Medox motsvarar så mycket som två rejäla nävar svarta vinbär och blåbär.

Dokumenterade hälsoeffekter

Medox med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoeffekter (se faktaruta), till exempel så bidrar svarta vinbär till immunsystemets normala funktion.

Jag känner att antocyaniner gör mycket gott för kroppen. Jag tror mycket på Medox effektivitet och jag litar på produkten, berättar Willy Björnstad, som har ätit bärkapslarna i över 19 år.

Dokumenterad effekt

MedPalett, som producerar Medox, har ett stort kunnande om antocyaniner. Under årens lopp har man genomfört och publicerat över 30 studier i erkända tidskrifter inom det medicinska-näringsområdet.

Antocyaniner är naturliga antioxidanter som finns i vilda blåbär och svarta vinbär. En kapsel av Medox innehåller 80 mg antocyaniner från blåbär och svarta vinbär. Nu kan alla nya kunder prenumerera på Medox för halva priset i två månader.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.