Så fungerar prisade Medox

Medox är proppfullt med blåbärens och svarta vinbärens naturliga ämnen – som har många hälsofrämjande egenskaper. Nu kan man beställa det prisbelönta kosttillskottet som gjort succé i Norge.

Nya kunder får chansen att testa Medox för halva priset.

Att blåbär är gott och nyttigt har nog inte undgått någon. Blåbären och svarta vinbärens skal är proppfulla av något som kallas antocyaniner, som är naturliga antioxidanter.

Det är faktiskt den höga halten antocyaniner som gör blåbären nyttiga. Men när man äter vanliga bär kan det vara svårt att veta hur mycket antocyaniner man egentligen får i sig.

Då kan ett bra tips i stället vara att testa Medox. Bären har flera dokumenterade hälsoegenskaper, som bidrar till kroppens normala funktioner – och nu har man chansen att beställa det till halva priset.

Svenska blåbär

Medox innehåller blåbär som plockas i våra svenska skogar. Sedan transporteras de till fabriken i norska Sandnes, där kapslarna proppas fulla med blåbärens naturliga ämnen och nyttigheter.

Faktum är att en enda liten kapsel Medox innehåller 80 milligram antocyaniner. Det motsvarar ungefär samma mängd som att äta två rejäla nävar blåbär och svarta vinbär.

Tiotusentals personer använder redan kosttillskottet och får i sig stora mängder antocyaniner varje dag.

“Jag läste alla studier”

En som provat är Mats Lundström som använder Medox som komplement till sin vanliga kost.

Jag kastar mig inte över vad som helst. Jag läste alla studier som fanns publicerade om Medox och hade aldrig fortsatt om jag inte märkte att det kändes bra. Jag tror att Medox kan öka livskvaliteten för mig, säger Mats.

Alla nya kunder kan nu beställa Medox till ett rabatterat pris. Man får första försändelsen, som räcker i två månader, för endast 230,50 kronor vilket är hälften av ordinarie pris.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.