Så kan svenska blåbär bidra till en normal ögonhälsa

Går det att sakta ner processen för åldersförändringar i synförmågan? Rätt livsmedel, näringsämnen och blåbären i Medox kan bidra till en normal ögonhälsa.

BESTÄLL MEDOX HÄR

Aldrig förr har det ställts så höga krav på våra ögon. Mycket skärmtid, tid inomhus med torr luft och påverkan från miljön kan leda till ansträngda ögon.

Då ögonen ofta är ansträngda är det viktigt att göra vad man kan för att upprätthålla en normal syn livet ut. Det har forskats mycket kring syn och ögonhälsa, och det råder konsensus kring att man bör få i sig tillräckligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Innehåller blåbär och svarta vinbär

Medox innehåller antioxidanter i form av antocyaniner från svenska blåbär och svarta vinbär. Kombinationen av dessa superbär gör Medox till ett unikt kosttillskott.

Många har säkert koll på att blåbär är bra att få i sig då de bland annat har betydelse för ögonens normala funktion. Ägg, fisk och grönkål är tre andra livsmedel som gör gott för ögonen.

En hälsosam kost är viktig för vår allmänna hälsa, och att äta hälsosamt och varierat hjälper kroppen att må bra. Precis som resten av kroppen så behöver ögonen också omsorg och bra näring för att hålla sig i form.

Sålts över 200 miljoner kapslar

Vad vi äter påverkar synen och ögonhälsan både direkt och indirekt, och det kosttillskottet Medox kan med sitt innehåll av svenska blåbär bidra till en normal ögonhälsa.

Medox är proppfullt av blåbär, och varenda kapsel innehåller hela 80 milligram antocyaniner. Sedan produkten kom ut på marknaden år 2000 har det sålts över 200 miljoner Medox-kapslar till hälsomedvetna människor i 32 länder.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

Idag finns det tusentals nöjda kunder som hyllar Medox egenskaper. 68-årige Tomas Wiklund, från Sundbyberg utanför Stockholm, kompletterar sin aktiva vardag med Medox, och är övertygad om att innehållet av blåbär i Medox kan bidra till en normal synförmåga.

“Jag tror mycket på Medox egenskaper”

Jag har väldigt bra syn och behöver inga glasögon. Jag tror också att jag ser bättre ut än vad jag gjorde för ett år sedan, säger han.

Det råder ingen tvekan om att Medox är ett utmärkt sätt att komplettera sin kost med naturliga antioxidanter, och på så sätt investera i sin hälsa.

Jag känner att antocyaniner gör mycket gott för kroppen. Jag tror mycket på Medox egenskaper och jag litar på produkten, berättar Medox-användaren Willy Björnstad, 81, som har ätit bärkapslarna i över 19 år.

HÄMTA DITT ERBJUDANDE HÄR

Kom ihåg att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.