Företaget som jobbar för en bra vardagshälsa

Över 200 miljoner sålda kapslar till hälsomedvetna människor i 32 länder. Hemligheten bakom Medox hälsosuccé stavas antocyaniner – naturliga antioxidanter från svarta vinbär och blåbär.

Antocyaninerna i Medox kommer från skalen på svarta vinbär och vilda svenska blåbär, plockade i Norrland. Dessa antocyaniner extraheras från bären genom en patenterad process, och fylls sedan i små kapslar.

Blåbär och svarta vinbär har i tusentals år konsumerats av oss människor, och är allmänt känt som två bär som är positiva att få i sig.

Forskningen kring Medox började för över 20 år sedan vid det högt ansedda universitetet i norska Bergen. Ett forskarteam undersökte närmare 5000 växter med målet att utveckla ett nytt kosttillskott för framtida folkhälsoutmaningar.

Säljs i 32 länder

Forskarna upptäckte att speciellt vildväxande blåbär och svarta vinbär hade flera hälsofrämjande egenskaper. Tillsammans med ingenjörer tog de sedan fram en numera patenterad process för tillverkningen av Medox, en produktion som pågår dygnet runt i fabriken i norska Sandnes.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

Sedan produkten kom ut på marknaden har det bara i Norge konsumerats över 200 miljoner Medox-kapslar, och idag säljs det unika kosttillskottet till hälsomedvetna människor i 32 länder

Jag märkte snabbt positiva egenskaper med Medox, berättar Conny Andersson, som började med Medox år 2017.

Vad kan svarta vinbär bidra till?

Omfattande forskning har gjorts, och de antocyaniner som finns i blåbär och svarta vinbär har flera dokumenterade egenskaper. Bland annat så bidrar svarta vinbär till immunsystemets och musklernas normala funktion.

Så det är inte utan grund som allt fler svenskar och människor världen över får upp ögonen för Medox, och produktens unika kombination av blåbär och svarta vinbär.

 Jag känner att antocyaniner gör mycket gott för kroppen. Jag tror mycket på Medox effektivitet och jag litar på produkten, berättar Willy Björnstad, som började med bärkapslarna redan år 2004.

Ett lysande komplement

Willy får medhåll av 76-åriga Reidun Kvie, som även hon har väldigt positiva erfarenheter av Medox.

 Jag kommer att ta Medox resten av livet, slår Reidun fast.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Medox är ett utmärkt sätt att komplettera sin kost med naturliga antioxidanter, och på så sätt investera i sin hälsa.

hämta ditt erbjudande här

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.