7 klockrena anledningar till att börja med Medox

Medox är ett lysande komplement till en hälsosam kost och en aktiv livsstil. Här är sju smarta anledningar till att börja med Medox idag.

BESTÄLL MEDOX HÄR

1. Naturligt innehåll

Medox innehåller vilda svenska blåbär och svarta vinbär, två superbär som på många sätt är bra för oss människor. De vilda blåbär och svarta vinbär som finns i Medox innehåller antocyaniner som har flera dokumenterade hälsoeffekter.

Jag visste att antioxidanter, och speciellt antocyaniner, är bra för kroppen. Generellt går det åt mycket blåbär hemma hos mig, säger Tomas Wiklund, som har använt Medox i många år.

2. Immunsystemets normala funktion

Som bekant så innehåller Medox-kapslarna svarta vinbär, ett bär som bidrar till det viktiga immunsystemets normala funktion. Det är alltid en god idé att ge sitt immunsystem förutsättningar att fungera normalt.

3. För åldrande och ansträngda ögon

Antocyaninerna i Medox är hämtade från vilda svenska blåbär, och att blåbär är bra för synen är välkänt. Genom att äta Medox dagligen får man i sig blåbärens antocyaniner som bidrar till ögonens normala funktion och synförmåga samt till normal perifer blodcirkulation.

4. Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

När du prenumererar på Medox kan du välja mellan 3 olika paket, som är anpassade till olika behov. Skulle du ha andra önskemål så hjälper vår Kundtjänst gärna dig och anpassar din leverans.

BESTÄLL MEDOX HÄR IDAG

5. Musklernas normala funktion

Att röra på sig dagligen är en bra grund för att musklerna ska må bra. Fysisk aktivitet och en varierad kost kan med fördel kombineras med Medox, som innehåller svarta vinbär som bidrar till normal muskelfunktion.

6. Blodcirkulationen

En normal blodcirkulation är givetvis att föredra, något som bland annat uppnås genom en sund och aktiv livsstil tillsammans med en hälsosam kost. Blåbär, som är en av huvudingredienserna i Medox, innehåller antocyaniner som kan bidra till blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation.

7. Den viktiga kolesterolbalansen

När man börjar bli äldre, eller om vågen visar lite för mycket, är det extra viktigt att hålla koll på kolesterolet. En hälsosam kost är A och O för ett balanserat kolesterol, och undvik även för stora mängder alkohol och rökning.

Forskning har även påvisat att blåbär bidrar till att balansera kolesterolet. Medox är proppfullt med svenska vilda blåbär, och kan därför bidra till en normal kolesterolbalans och sunda blodfetter.

HÄMTA DITT ERBJUDANDE HÄR

Kom ihåg att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.