Så förändrades Rogers liv efter tandläkarbesöket

Ett rutinbesök hos sin tandläkare förändrade allt för Roger Strömberg. Under vistelsen blev han tipsad om Medox – 17 år senare äter han fortfarande blåbärskapslarna.

Beställ MEDOX här

Medox är ett prisbelönt blåbärstillskott vars effekt backas upp av studier och forskning. Varje Medox-kapsel innehåller naturliga antioxidanter (antocyaniner) från vilda svenska blåbär och svarta vinbär.

Att Roger Strömberg började med Medox för 17 år sedan var något av en slump – han blev faktiskt tipsad under ett tandläkarbesök. Kort efter tandläkarbesöket började han prenumerera på Medox – och på den vägen är det.

Bra för kroppen

För mig är Medox förknippat med hälsa, och det är A och O. Det är maxat med antocyaniner som är guld för kroppen, med blåbär och svarta vinbär, säger han.

Medox med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoeffekter (se faktaruta), till exempel så bidrar svarta vinbär till immunsystemets normala funktion.

Den dagliga rekommendationen av Medox är 1–2 kapslar, kapslarna sväljs med fördel tillsammans med vatten.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

“Kört på hela vägen”

I dag är Roger 71 år och har pensionerat sig på Värmdö, efter ett yrkesliv som taxichaufför och inom hemtjänsten. Han säger att Medox hjälper honom att fortsätta vara aktiv även som pensionär, något han verkligen värdesätter.

För mig har det blivit en daglig rutin som jag har kört på hela vägen. Jag kommer aldrig någonstans sluta. En gång Medox, alltid Medox.

hämta ditt erbjudande här

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.