"Det är viktigt för mig att hålla mig aktiv”

Livet som globetrotter har tagit svensken Tomas Wiklund till många spännande platser världen över. Vidare på livets resa tar han med sig Medox.

I dag bor Tomas i Sundbyberg, norr om Stockholm. Men genom åren har han rest så pass mycket att han inte kan kallas något annat än en tvättäkta äventyrare. Han har besökt 70 länder.

Under sina många resor har han varit en aktiv surfare, och ett stort intresse för tennis har lett till ett jobb som ett slags tennisproffs på flera olika hotellkedjor.

Trots att han har spelat tennis i 50 år finns det inga tecken på att han kommer sluta. Han överväger istället att ställa upp i en veteranturnering.

Hade redan goda kunskaper om antocyaniner

Den aktiva vardagen består också mycket av fotboll, fiske och skogspromenader, en vardag han kompletterar med Medox. Det har han gjort i två år.

Under perioder där jag spelar mycket tennis tar jag två kapslar om dagen, annars tar jag en. Det fungerar väldigt bra för mig, säger Tomas.

Det var en tillfällighet som gjorde att Tomas kom över information om Medox, men han ville omedelbart veta mer om de norskutvecklade blåbärskapslarna. Han hade nämligen hälsolära i skolan när han var yngre, och hade på så sätt kännedom om att de aktiva ingredienserna i blåbär kunde ha en positiv påverkan på hälsan.

– Jag visste att antioxidanter, och speciellt antocyaniner, är bra för kroppen. Generellt går det åt mycket blåbär hemma hos mig.

Inget behov av glasögon

Medox, med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoeffekter (se faktaruta). Blåbär bidrar till och behåller ögats normala funktion samt till normal synförmåga.

Innehållet av blåbär i Medox kan bidra till normal synförmåga är Tomas övertygad om.

Jag har väldigt bra syn och behöver inga glasögon. Jag tror också att jag ser bättre ut än vad jag gjorde för ett år sedan, säger han och skrattar.

Medox har helt enkelt blivit en viktig del i Tomas hälsosamma liv.

Bara bra saker att säga om Medox

Tomas ser ingen anledning till att sluta med Medox, utan vill mer än gärna bidra till att fler skandinaver upptäcker kosttillskottet.

Jag pratar alltid gott om Medox och rekommenderar det till andra så mycket jag kan. Jag värvar ständigt nya att prova det, berättar han.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.