Egenföretagaren: ”För mig har det blivit en självklarhet med Medox”

Efter att ha ätit Medox i över fem år är Thomas Buchar säker: Medox är ett viktigt komplement i hans hälsosamma livsstil. Medox har blivit en viktig pusselbit för mig, berättar Thomas.

 

BÖRJA PRENUMERERA PÅ MEDOX HÄR

 

Tusentals personer i Norden har gjort Medox till en del av sin vardag. Varför man börjar skiljer sig åt från person till person – men en gemensam nämnare för många är att man vill komplettera sitt liv med något som gör gott för kroppen.

Ett krav som Medox med sina svenska blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, uppfyller. 

Thomas Buchar har ätit Medox i över fem år. Han tar två kapslar om dagen. Den stora anledningen till att han började var för att Medox innehåller svarta vinbär som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Nyckeln för mig har varit immunsystemet. Jag är gammal skidåkare och var med att starta upp freestyle-åkningen i Sverige på 70-talet, och jag lever fortfarande ett aktivt liv, säger Thomas.  

Egenskaperna av Medox har dokumenterats

Thomas är väldigt påläst inom hälsa och nutrition - och är inte den som kastar sig över vad som helst. 

- I snart 30 år så har jag jobbat med nutrition och hälsosam mat. Jag har alltid varit intresserad av natur och hälsa, och har verkligen frossat i blåbär för att få i mig dess positiva egenskaper, säger Thomas, och fortsätter:

Min erfarenhet inom området har gjort att jag rent generellt har ett kritiskt och granskande öga när det kommer till kosttillskott. Medox har blivit en viktig pusselbit för mig, och det är det enda kosttillskott jag tar.

De positiva egenskaperna av Medox har dokumenterats ända sedan produkten kom ut på marknaden år 2000. I dag finns det över 30 publicerade studier, där flera visar hälsofrämjande resultat.

Efter att ha levt ett intensivt liv med mycket jobb medger Thomas att han tidigare inte var så bra på att ta hand om sig själv. Men nu har han fokus på att ge kroppen optimala förutsättningar, och där spelar Medox en viktig roll. 

Jag tänker mer på kroppen idag, och är mer aktiv med träning och motion. För mig har det blivit en självklarhet.

Om man likt Thomas vill prova Medox kan man nu börja prenumerera på bärkapslar för halva priset och spara 230,50 kronor. Då får man hem askarna direkt i brevlådan. 

Det är väldigt smidigt och enkelt med en prenumeration. Jag läser även den information man får hemskickad för att hålla mig uppdaterad. Jag är väldigt nöjd med helheten. 

- Eftersom jag är så pass nöjd med vad jag får ut av Medox har jag absolut inga planer på att sluta. En av mina döttrar har också börjat äta det regelbundet, för att Medox innehåller blåbär som bidrar till och bibehåller ögats normala funktion och bidrar till normal synförmåga.

HÄMTA DITT PROVA PÅ-ERBJUDANDE HÄR 

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.