Foto: Kenneth McDowell

8 smarta tips som hjälper dig att komma ihåg att ta Medox

Fasta rutiner för när och hur du tar Medox hjälper dig att komma ihåg att ta kapslarna regelbundet. Vi har samlat några råd som gör det enklare att göra Medox till en vana och på så sätt säkerställa att du får ut maximal effekt av de aktiva substanserna i Medox.

1. Läs mer om Medox och dess egenskaper

Genom att läsa om Medox och antioxidanterna som finns i varje kapsel får du en starkare koppling till kosttillskottet. Att lära sig mer om de aktiva substanserna och hälsoegenskaperna motiverar många. 

FEM GODA SKÄL TILL ATT ÄTA MEDOX

2. Skriv in en påminnelse i kalendern

Om du använder en almanacka eller kalender kan du skriva in ”Kom ihåg Medox” på varje dag. Använd gärna en stark färg så att meddelandet blir svårare att missa.

3. Samma tid, varje dag

Genom att ta Medox samma tid varje dag ökar chansen att du får i dig din dagliga dos.

4. Samtidigt som du gör något annat

De flesta har fasta rutiner för när man gör saker och ting i vardagen. Ett sätt att komma ihåg Medox är att ta kapslarna samtidigt som du gör någonting annat, t.ex. borstar tänderna, äter frukost eller middag eller när du sätter på kaffet.

5. Lägg kapslarna på en plats där du ser dem

Många har en bestämd plats där de förvarar asken med Medox. Lägg asken på en synlig plats i ett rum du är i varje dag. Exempel på bra platser är bredvid tandborsten, bredvid kaffebryggaren eller på nattduksbordet.

6. Be en familjemedlem om hjälp

Be en av dina närmaste påminna dig om att ta Medox varje dag.

7. Använd dosett

En del av våra kunder använder en dosett. Om du använder dosett och har plats över kan du lägga Medox tillsammans med övriga tabletter.

8. Lägg in en påminnelse i mobilen

Om du har en smarttelefon kan du enkelt lägga in en daglig påminnelse i kalendern som meddelar när det är dags att ta Medox.


Varför är det så viktigt att ta Medox varje dag?

Medox med svenska blåbär och svarta vinbär innehåller en unik hög koncentration av naturliga antioxidanter i form av antocyaniner, som från blåbär bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress samt svarta vinbär som bidrar till immunsystemets normala funktion. Genom att ge kroppen en fast, daglig påfyllning av Medox tillgodogör man sig dess egenskaper bäst. Vanligtvis tar det mellan 4-6 veckor innan Medox egenskaper kommer till sin rätt, men det varierar från person till person.

Vissa slutar att ta Medox för att de inte känner någon skillnad. Det är dock viktigt att komma ihåg att Medox inte är ett kosttillskott som erbjuder en ”quickfix”. Medox är ett kosttillskott som bidrar till och/eller bibehåller vissa normala kroppsfunktioner som för t.ex. immunsystemet, ögonen, kärlhälsa, perifer blodcirkulation och musklerna. Många som slutat att ta Medox berättar att de har märkt något först efter att de slutat att ta kapslarna. 

Vi på Medox tycker det är viktigt att våra kunder känner att de mår bra tack vare vår produkt. Därför tycker vi att det är viktigt att du känner till att vår senaste kundundersökning visar att de som tar 2 kapslar per dag upplever större hälsoeffekter än de som enbart tar en.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.