Kunskapsquiz

Testa hur mycket du vet om Medox och blodcirkulation, och vässa samtidigt dina kunskaper. Ta chansen att tävla och vinna sex månaders gratis förbrukning av Medox! Läs mer här om vinterns hetaste QUIZ!

- Vi vet genom våra årliga kundundersökningar att trogna kunder gärna vill ha nyttig och relevant kunskap om Medox, säger marknadschef Turid Tjølsen. Genom quizet kan man på ett smart sätt få just detta, denna gången om hur blåbär kan bidra till normal kärlhälsa och normal blodcirkulation!

För att få bäst nytta av Medox är det bra att ta del av våra löpande tips och råd. Läs gärna igenom de faktaartiklar vi har på vår hemsida! Med quizet vill vi på ett intressant och roligt sätt bidra till att öka kunskapen om Medox och dess bär. I samband med frågorna finns en länk som man kan klicka på för att läsa om det specifika ämnet innan man svarar.

HÄR HITTAR DU QUIZET

Varje månad lottar vi ut hela fem (5) gratis halvårsabonnemang (6 askar) till er quizare som svarat rätt på minst 80% av frågorna.  

- Denna gången har vi fokus på Medox, normal blodcirkulation och kärlhälsa. Just blåbär har hälsoegenskaper som kan bidra till kroppens normala funktioner inom detta området. Vi hoppas quizet ska bli spännande och utmanande, säger Turid.

 

Tävlingsregler

För att delta måste du ha en aktiv prenumeration på Medox, registrerat på din adress. De som har 12 korrekta svar, eller mer, av 15 möjliga deltar i utlottningen av ett halvårsabonnemang (6 stk askar Medox). Priset är personligt och kan inte bytas mot kontanter. Varje tävlingsmånad (Nov/Dec 2021 samt Januari 2022) drar vi fem vinnare, som meddelas personligen, via mejl och på vår Facebooksida.

Så här deltar du:

  • Klicka på länken för att komma till quizet.
  • Ange ditt namn och telefonnummer, för att vi ska kunna kontakta dig om du vinner.
  • Genomför quizet! Använd gärna länkarna under svarsalternativen om du är osäker på svaret eller vill lära dig mer. Du kan också läsa våra faktaartiklar om varje ämne!
  • Du kan göra quizet tre gånger varje månad och på så sätt öka dina vinstchanser så länge tävlingen pågår.

DELTA HÄR

Lycka till!

Alla vi på Medox