Med Medox blir livet en dans för Conny

Funkar verkligen Medox?

Conny Axebrink, tog en paus från kosttillskottet – och märkte en stor skillnad när han började igen.

­– Det blev avsevärt mycket bättre, berättar Conny.

BESTÄLL MEDOX HÄR

Medox är ett prisbelönt kosttillskott med blåbär och svarta vinbär, och idag finns det tiotusentals nöjda kunder över hela Norden. Det finns över 30 vetenskapliga studier där olika universitet och forskningsgrupper har studerat egenskaper av Medox, och publicerat sina resultat i olika vetenskapliga publikationer.

Starka argument, men för Conny Axebrink var det inte självklart att börja med Medox.

– Jag är svårflörtad när det kommer till kosttillskott.

I över 15 år hade Conny tagit ett annat blåbärstillskott. Att Medox innehåller svarta vinbär utöver svenska blåbär väckte hans nyfikenhet.

Medox har en annan kombination, så jag blev sugen på att ge det en chans. Eftersom jag fick möjligheten att prova gratis tog jag inte heller några risker. 

“Medox hjälper mig”

Mat, motion och sömn är viktiga ledord för Conny. Han har en lång bakgrund i det militära som yrkesofficer, och har levt, och lever, ett väldigt aktivt liv.

1981 kom dansen in i hans liv, och på den vägen är det. Sedan 1987 driver han en dansstudio i Kinna utanför Borås.

– Medox hjälper mig att kunna ha danskurser tre gånger i veckan. Det blir minst tio timmar dans i veckan.

Conny märker en stor skillnad med kroppen sedan han började med Medox för två år sedan. Han tog också en paus från bärkapslarna för att se om det verkligen hjälpte.

Då började det strula igen, och det begränsade min dans och träning. Efter att jag började med Medox igen kändes det jättebra efter en månad. Jag känner min kropp mycket bättre när jag använder Medox.

- Utöver dansen har Conny mycket annat på gång.Jag går ungefär tre mil varje vecka och kör ett eget träningsprogram fem dagar i veckan, som tar 40 minuter. Jag kan nu gå, springa och dansa, eftersom Medox med svarta vinbär har bidragit till musklernas normala funktion.

Jag bär inte heller glasögon, och där tror jag att blåbären i Medox har en stor fördel.

Medox innehåller blåbär, som bidrar till normal synförmåga.

“Många fördelar”

Hos Medox kan man välja mellan 3 olika paket, som är anpassade till olika behov. Väljer man det prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar man 20% och får dessutom försändelsen fraktfritt.

– Jag tycker att det är bra att man får hem det i brevlådan och att det är en nordisk produkt med mycket fakta och bakgrund, vilket ger en bra trovärdighet. Det är ett transparent företag med många fördelar, plus att jag har märkt att kroppen fungerar normalt, säger Conny.

HÄR KAN DU BESTÄLLA MEDOX

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.