Jan-Anders: “För mig är det positivt att det är naturligt”

Jan-Anders Jonsson har använt Medox sedan 2008 - och kompletterar med två kapslar varje dag. Han är väldigt nöjd med kapslarnas egenskaper.

– Jag tar Medox för att det hjälper mig, berättar Jan-Anders.

BESTÄLL MEDOX HÄR

63-årige Jan-Anders Jonsson från Vilhelmina i norra Sverige har levt ett synnerligen aktivt liv, där skidåkning har varit en viktig del sedan han var 12 år gammal. 

Sedan dess har det blivit många långlopp för Jan-Anders: Vasaloppet och klassiska Marcialonga för att nämna två. 

Än idag präglas hans vardag av skidor, och varje år blir det upp till 150 skidmil. Även hans jobb som egenföretagare inom skog och jordbruk är fysiskt krävande. 

Det är viktigt för mig att ta hand om kroppen. Därför försöker jag att äta hälsosamt och håller mig även i form med kroppsarbete och löpning. 

Utöver det så har Jan-Anders valt att komplettera med bärkapslarna Medox. Det har han gjort i drygt 15 år. Han är väldigt nöjd med kapslarnas egenskaper. 

– Jag tar Medox för att det hjälper mig i mitt aktiva liv. Jag känner att de svarta vinbären i Medox bidrar till att mitt immunsystem fungerar normalt. 

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

Behöver inte glasögon

Medox är ett unikt kosttillskott med svenska blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner. Dessa antocyaniner bidrar till en rad viktiga funktioner i kroppen. 

Detta har Jan-Anders märkt av sedan han började med Medox 2008. 

Vid en ålder av 63 behöver Jan-Anders fortfarande inte använda glasögon.

Jag känner att antocyaninerna från blåbär bidrar till synen, och jag upplever inte några andra krämpor med kroppen. 

Ett enkelt sätt att få i sig det bästa från bären

En Medox-kapsel motsvarar så mycket som två rejäla nävar av blåbär och svarta vinbär - ett enkelt sätt att få i sig det bästa från bären. 

- Många skriver att det bara är att plocka blåbär, det funkar säkert, men då ska du äta minst en deciliter varje dag. Jag tycker att Medox är väldigt smidigt och behändigt

Han använder inga andra kosttillskott utan förlitar sig på Medox. 

Jag gillar blåbär och svarta vinbär och tar mina kapslar i samband med frukost varje dag. För mig är det positivt att det är naturligt och inte en massa konstgjorda tillsatser. Det är en förstärkning för kroppen som jag gillar. 

Om du också vill se vad Medox kan göra för dig har du nu möjlighet att beställa, klicka här för att läsa mer om vårt erbjudande. 

HÄR KAN DU BESTÄLLA MEDOX

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.