Så håller sig Irma i toppform med Medox

För Irma Rydén, står hälsa och en näringsrik kost alltid i fokus. Efter att ha börjat med Medox för fyra år sedan har kapslarna blivit en viktig del i hennes aktiva vardag, som bland annat innehåller minst tre gympass i veckan. Som en extra förstärkning tar jag Medox, säger hon.

BESTÄLL MEDOX HÄR

I augusti för fyra år sedan befann sig Irma Rydén i ruffen på sin och makens segelbåt när telefonen plötsligt ringde. På andra sidan tråden var det en person som ville berätta om det norska kosttillskottet Medox och dess hälsoegenskaper.

Irma visste sedan tidigare att blåbären i Medox bidrar till ögonens normala funktion och synförmåga. Just därför valde hon att börja prenumerera på de populära bärkapslarna – som även innehåller svarta vinbär.

Min tanke var att testa lite så får vi se. Anledningen till att jag började var ju för att blåbär är så bra för ögonen, berättar Irma. 

Lever ett väldigt aktivt liv

Företaget MedPalett, som står bakom Medox, har över 20 års forskning i ryggen – bland annat i samarbete med universitetet i Bergen i Norge. Produkten har blivit testad av flera kända universitet och universitetssjukhus. Det finns idag över 30 publicerade studier på Medox.

PASSA PÅ:

Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

LÄS MER HÄR

Irma har alltid varit väldigt mån om sin hälsa och lever ett synnerligen aktivt liv. 

Jag är väldigt intresserad av kost och motion, och tänker mycket på vad som är bra för kroppen. Jag håller mig uppdaterad på de senaste hälsotrenderna genom att läsa mycket och hålla koll. 

Hon berättar vidare att hennes intresse för hälsa har funnits med sedan barnsben. Uppväxt på en bondgård utanför Vara i Västergötland började hon tidigt laga hälsosam mat tillsammans med sin matintresserade mamma. 

“Medox är en viktig del”

– Jag är såklart ingen supermänniska. Men jag tänker på vad jag äter och tycker att jag har ett väl fungerande immunsystem, och där tror jag Medox är en viktig del. Jag förstärker med Medox och ser det som ett viktigt komplement till min aktiva livsstil.

Irma gick i pension när hon var 67, efter att ha jobbat som mellanstadielärare och andra verksamheter inom skolans värld. Hon och hennes väninnor är medvetna om att kroppen kan sättas på ytterligare prov i takt med att man blir äldre. 

Vi pratar en del om ålderskrämpor och är medvetna om att vi blir mer utsatta när vi blir äldre, säger hon. 

Men bara för att hon är över 70 är det inte tal om att trappa av på träningen. Irma vill behålla sin goda fysik och hälsa och det gör hon genom att äta en bra kost, träna och komplettera med Medox. 

“Jag tycker att det är perfekt”

– Jag tränar mest på gym, minst tre gånger i veckan, och då är det allt ifrån yoga, rörelseträning och styrketräning i maskiner. Sen blir det också mycket stavgång. Träningen stärker mig och jag har en väldigt bra kondition och rörlighet. 

Medox innehåller svarta vinbär som bidrar till normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion. Det populära kosttillskottet har en unikt hög koncentration av naturliga antioxidanter i form av antocyaniner.

Om man likt Irma vill komplettera sin aktiva livsstil med Medox kan man nu beställa bärkapslarna. Då får man sina Medox-askar direkt hem i brevlådan – något som Irma tycker är positivt. 

Jag tycker att det är perfekt, jag tror inte jag hade fortsatt på samma sätt om det inte hade fungerat så. Jag är väldigt nöjd och kommer fortsätta med Medox länge. 

HÄMTA DITT ERBJUDANDE HÄR

Det är viktigt med en balanserad och mångsidig kost samt hälsosam livsstil

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.