Bettan: ”Det är inte mycket som biter på mig”

En hektisk höst och vinter väntar för den ständigt aktuella artisten Elisabeth Andreassen. Med mycket jobb på gång gäller det för ”Bettan” att vara i toppform för att kunna leverera.

PROVA MEDOX HÄR

Elisabeth ”Bettan” Andreassen kan se tillbaka på en intensiv period – bland annat med framträdande på Bingolotto och inspelning av Doobidoo.

Det har varit många väldigt roliga projekt hittills i år, och det har varit otroligt kul att träffa publiken, berättar Elisabeth.

För att orka med det fullspäckade schemat som väntar i höst och vinter så ser hon till att hålla igång med en personlig tränare några gånger i veckan, och hon är även gärna ute i naturen och poängterar vikten av frisk luft och vardagsmotion. 

Jag känner mig i toppform, och kör på med träningen så man håller sig i pigg och alert. Men det är viktigt med en balans i livet också.

Som ett komplement till sin aktiva och hälsosamma livsstil använder hon Medox dagligen – något hon nu har gjort i flera år.

Jag kommer såklart fortsätta med Medox i höst, jag har alltid en ask med i väskan så att jag ska komma ihåg att ta mina kapslar.

Medox, med blåbärs- och svarta vinbärsextrakt, är ett kosttillskott med flera dokumenterade hälsoegenskaper. 

PASSA PÅ: Prova Medox för halva priset när du blir ny prenumerant - du sparar 230,50 kr 

Jag håller mig frisk, det är inte mycket som biter på mig. För mig är det tydligt att Medox har en viktig del i det, då kapslarna är en del av min hälsosamma rutin.

Elisabeth inleder varje dag med två Medox-kapslar i samband med att hon äter en nyttig frukost.

Jag tar Medox som en extra förstärkning i vardagen, och för mig fortsätter det att fungera väldigt bra.

Utöver hostens shower kommer Elisabeth koppla av i sommarstugan tillsammans med familj och vänner. Då står bland annat läsning och bad på schemat.

HÄMTA DITT PROVA PÅ-ERBJUDANDE HÄR

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.