Astrid, 80: "Har en väldigt stark tro på Medox"

För Astrid Ströhm, 80, har Medox varit en del av livet i nära två decennier. Att Medox är naturligt och innehåller både blåbär och svarta vinbär är anledningen till att hon började.

- Det har fungerat väldigt bra för mig, berättar Astrid.

beställ medox här >

Genom åren har Medox fått många lojala kunder som har känt de positiva hälsoegenskaperna som bärkapslarna medför. En av alla dessa nöjda användare är 80-åriga Astrid Ströhm. 

Hon och hennes man kom i kontakt med Medox första gången när de bodde i Frankrike för många år sedan.  

Jag såg en annons och läste mycket positivt om Medox. Vi kände att det var värt att testa. Det kostade en del att få ner det till Frankrike, men det var helt klart värt det. Pengar är inte så viktigt, hälsa är viktigare, slår Astrid fast. 

Medox är utvecklat med bakgrund i över 20 års forskning vid universitetet i norska Bergen. Hälsoegenskaperna från Medox är vetenskapligt dokumenterade genom över 30 olika fristående studier i Norden och internationellt.

”Håller oss i bra form”

Kombinationen av vilda svenska blåbär och svarta vinbär innebär att Medox innehåller stora mängder antocyaniner. Bären har visat sig ha flera hälsoegenskaper, som bidrar till kroppens normala funktioner. Det gör Medox till ett unikt kosttillskott. 

- Kombinationen av blåbär och svarta vinbär var det som tilltalade oss. Naturliga produkter gillar jag, och det är imponerande hur bra det fungerar, säger Astrid, och fortsätter med att berätta vilken skillnad de känner med Medox:

Vi tackar Medox för mycket. Sen äter vi mycket frukt och grönt, och håller oss i bra form. Vi tänker på vad vi äter och håller oss aktiva. 

De svarta vinbär som finns i Medox bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion. 

Hyllar effekten

Idag bor makarna åter i Sverige. Bosatta utanför Lund är närheten till skog och naturreservat ett stort plus. Båda två äter Medox varje dag. 

– Vi går med stavar nästan varje dag. Tidigare har vi spelat mycket golf. Vi känner oss pigga och igång. 

Idag rekommenderar Astrid gärna Medox till familjemedlemmar och vänner. 

Det är en lagom stor kapsel, så det är enkelt att svälja den. Vi tror på att det hjälper oss. Vi har helt enkelt en väldigt stark tro på produkten. 

Något annat Astrid pratar gott om är att man som prenumerant får sina Medox-askar direkt hem till brevlådan. 

– Det tycker jag är väldigt bra och smidigt. Sen är det bra att man kan hantera sin prenumeration på hemsidan och att man får intressant information hemskickad. 

HÄMTA DITT ERBJUDANDE HÄR >

Det är viktigt med en balanserad och mångsidig kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.