Blåbærsmoothie

Raskt, enkelt, velsmakende og nyttig! Ta blåbærene direkte fra fryseren.

Mengde: 4 stk 
Konditor: Daniel Roos

Ingredienser

Blåbærsmoothie
200 gblåbær
1 stkbanan
160 gyoghurt
2 ssagarvesirup
200 gappelsinjuice
2 sslinfrø

 

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene og fyll opp glasset. Jeg bruker vanligvis frosne bær til smoothies og til og med frosne bananer.

 

  • Små tips för att lyckas i det söta köket

    Läs receptet och planera, i god tid innan du börjar, i vilken ordning de olika momenten ska göras. Vid bakning och desserter använder vi vikt och inte deciliter. Ägg kan väga olika. Väg upp alla ingredienser i separata skålar. Det är det vi på restaurangen kallar mise en place, eller ”misse” på köksslang. Följ receptet exakt!

  • Utrustning som är viktig för mig

    Digital termometer, digital våg, ballongvisp, slickepott, silikonformar för muffins och bullar, spritspåsar med olika tyll samt en riktigt bra kniv. Hellre en dyr bra kniv, än flera dåliga. Silikonmatta, istället för engångs bakplåtspapper, är bra.

Daniel Roos

Daniel var en av medlemmene i det Svenske Kokkelandslaget som vant Culinary Olympics 2012 i Tyskland. Den mest overlegne seieren i konkurransens mer enn 100 år lange historie. Daniel har også stått for desserten på Nobelbanketten de siste fem årene.


For å få suksess med bakverk og desserter er det viktig å bruke gode ingredienser. Forskjellen mellom godt og fantastisk ligger i råvarenes kvalitet. For eksempel velger jeg ville svenske blåbær som har mye høyere smak enn kultiverte amerikanske blåbær. Jeg brukte de også som en viktig ingrediens i Nobeldesserten 2017.

lukk_popup2
Cookies

MedPalett AS bruker cookies for at nettstedet skal fungere best mulig, for å analysere trafikken på vårt nettsted og for å tilpasse innhold og annonser. Vi samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet og kan dele det med våre samarbeidspartnere for å vise relevante annonser når du besøker andre nettsteder. Du kan styre bruken av cookies i innstillingene i din webleser. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies.