Margaret, 73: ”Medox gör gott för kroppen”

För Margaret Eriksson har det alltid varit viktigt att ta hand om sig själv.
Nu när hon har blivit 73 år lever hon ett fortsatt aktivt och hälsosamt liv – där Medox har blivit ett väldigt viktigt komplement.

– Medox gör gott för kroppen, säger Margaret.

PROVA MEDOX HÄR

Medox är ett unikt kosttillskott som tillverkas i den norska staden Sandnes. Det som gör Medox unikt är produktens kombination av de två superbären vilda svenska blåbär och svarta vinbär.

Dessa bär har flera dokumenterade hälsoegenskaper för oss människor, bland annat så bidrar de svenska blåbären i Medox till våra ögons normala funktion och synförmåga.

Det var kombinationen av blåbär och svarta vinbär som gjorde att 73-åriga Margaret Eriksson, från Nyköping, fick upp ögonen för kosttillskottet.

”Verkade särskilt intressant”

– Jag funderade redan tidigare på att pröva blåbärstillskott och just kombinationen av blåbär och svarta vinbär i Medox tyckte jag verkade särskilt intressant, berättar Margaret.

Margaret berättar att hon ser bärkapslarna som ett viktigt komplement i samband med åldersförändringen av synen. Hon vill göra det hon kan, och började därför med Medox i 2019.

Hon tar Medox för att hon är övertygad om de positiva egenskaperna av blåbär och svarta vinbär.

Jag gör vad jag kan för att bibehålla normal synförmåga. Jag äter nyttigt och lever ett aktivt liv.

PASSA PÅ: Väljer du vårt prisvärda och populära OPTIMAL-paket sparar du 20% och får dessutom din försändelse fraktfritt.

”Är helt fantastiskt”

Vid en ålder av 73 är hon fortsatt väldigt aktiv.

– Jag simmar regelbundet och går mycket och långt. Jag gillar en varierad motion och spelar därför även golf, åker skidor och löptränar.

Hon äter två kapslar av Medox varje dag, innan hon går och lägger sig på kvällen, och har utöver synen märkt andra positiva egenskaper. Idag har hon använt det populära kosttillskottet i snart fyra år.

De svarta vinbären i Medox bidrar till immunsystemets normala funktion, vilket jag uppskattar! Det är en väldigt bidragande orsak till att jag valt att fortsätta med Medox.

Utöver Medox har hon även upptäckt vinterbad – varje morgon blir det ett dopp. Nu börjar det äntligen bli lite med behagliga temperaturer i vattnet.

– Bad året runt och Medox är en perfekt kombination för mig, säger hon och skrattar.

HÄMTA DITT ERBJUDANDE HÄR

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.