Elisabeth om Medox betydelse: ”En viktig del av helheten”

1985 vann Elisabeth Andreassen Eurovision Song Contest med Bobbysocks. 37 år senare är hon fortfarande lika aktiv - och med Medox ser hon att helheten har förbättrats.  
– Bara för att man har fyllt 60 betyder det inte att man behöver slappna av och slå sig till ro, säger Bettan. 
 

BESTÄLL MEDOX HÄR

Elisabeth “Bettan” Andreassen är en svensk-norsk sångerska, musiker och låtskrivare. Hon har en framgångsrik karriär i både Sverige och Norge, och 1985 vann hon Eurovision Song Contest som del av duon Bobbysocks.

Idag är hon 64 år fyllda, men att trappa ned är det inte tal om. Snarare tvärtom. Bettan visar inga som helst tecken på att slappna av utan är lika aktiv som vanligt. 

Vardagsmotion jätteviktigt

För att klara av sin hektiska vardag är Bettan väldigt mån om att ta hand om sig själv. Hon går och tränar hos en personlig tränare två gånger i veckan, men vill samtidigt inspirera till att det inte behöver vara så avancerat. 

För att må bättre är vardagsmotion jätteviktigt. Nummer ett för mig är att hålla igång, och det kan vara något så enkelt som att gå ut på en promenad och känna naturen runt sig. Köp ett par bra skor och gå ut genom dörren. 

Tänker mer och mer på kosten

Efter att ha fyllt 60 har Elisabeth även börjat tänka mer och mer på kosten - och hon ser Medox som ett nyttigt och bra komplement i sin vardag. 

-De senaste åren har det blivit mycket mer grönsaker, och jag har skurit ner rejält på sockret och dricker till exempel inte juice längre. Frukt, grönsaker och bär blir det istället. Och där är Medox perfekt då jag vet att jag får i mig det nyttigaste från blåbär och svarta vinbär när jag äter två kapslar om dagen. 

Hon sticker inte under stol med att en del ålderstecken har dykt upp - men det är inget som tynger ner henne - utan hon vill istället göra det hon kan för att påverka sin hälsa: Äta bra, träna och komplettera med bärkapslarna från Medox. 

Medox

Varje Medox-kapsel motsvarar två rejäla nävar blåbär och svarta vinbär - som gör gott för kroppen. Medox innehåller en unikt hög koncentration av naturliga antioxidanter i form av antocyaniner.

- Jag äter Medox för att göra det jag kan. För mig är det en viktig del av helheten, säger Bettan, som sedan barnsben har en relation till framför allt blåbär. 

Jag plockade mycket blåbär med mormor och morfar när jag var liten. Nu har jag tyvärr inte lika mycket tid för det, så därför är Medox perfekt för mig. 

Hon berättar vidare att hon känner att bären i Medox bidrar till hennes immunsystems normala funktion, något som är viktigt i hennes fullspäckade liv. 

För att klara av sitt aktiva liv fortsätter hon att tänka på sin hälsa, och tar Medox varje dag.

Bara för att man har fyllt 60 betyder det inte att man behöver slappna av och slå sig till ro. Min livsfilosofi är snarare att jag kan få ut mycket av de kommande 10–20 åren. 

HÄMTA DITT ERBJUDANDE HÄR

Kom ihåg att det är viktigt med en balanserad och mångsidig kost samt en hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.