Så hittar Bettan rätt balans i livet

Med rätt mat, träning och Medox har Elisabeth Andreassen hittat en balans i livet. En balans som behövs med tanke på hennes fullspäckade schema.

- För mig är det jätteviktigt att ta hand om kroppen på alla sätt jag kan, säger Bettan.

BESTÄLL MEDOX HÄR OCH SPARA 230,50 KRONOR

Som folkkär artist är Elisabeth Andreassen, 64, van vid att stå i rampljuset. Något som hon alltid har trivts med – men att ständigt vara på topp och prestera för sin publik kräver också uppoffringar, om man som Elisabeth vill fortsätta stå på scen så länge det bara går.

Hon slår fast att det inte är tal om att sakta ner – snarare tvärtom. Hon ser sig själv stå på scen och underhålla sina fans och sin publik så länge det bara går.

För mig är det jätteviktigt att ta hand om kroppen på alla sätt jag kan, och det är något som jag har börjat tänka på mer och mer efter att jag fyllde 60 år.

Vill gärna inspirera andra

Men för att klara av det är det viktigt med en balans i livet. Bettan har en väldigt positiv inställning – och vill mer än gärna inspirera andra.

Det är väldigt viktigt att ha en balans mellan vardag och jobb, och att det finns en stabilitet att luta sig mot. Min livsfilosofi är att inte gräma mig över saker, utan istället tänka att ”jag är skitbra”. Det tycker jag att man ska säga till sig själv varje dag.

Elisabeth har dock haft sin del av motgångar i livet. För fyra år sedan gick hennes make plötsligt bort. Hon beskriver åren efter hans bortgång som tuffa – att bearbeta sorgen fick ta den tid det behövde.

Idag lever hon återigen i tvåsamhet, något som hon själv beskriver som att vinna på lotto. Ett nytt liv började där Bettan ville ta hand om sig ännu mer än tidigare. Hon började således träna mer och tänkte mer på kosten och dess betydelse.
 
I det här nya livet har Medox kommit att bli ett viktigt och hälsosamt komplement. Med sin unika kombination av svenska blåbär och svarta vinbär bidrar bärkapslarna till en rad olika viktiga funktioner i kroppen.

Att det är så pass mycket bär i varje kapsel är verkligen kanon för kroppen, och för mig är Medox en viktig del av helheten.

Gör som Elisabeth Andreassen och prioritera din hälsa med Medox.

Nya kunder får 50 procent rabatt 

LÄS MER HÄR

Innan hon valde att tacka ja till att bli ambassadör för Medox i Sverige åkte hon själv till Medox-fabriken i norska Sandnes – ett besök som gjorde henne imponerad.

Efter att ha sett hur tillverkningen gick till, och hur kunniga alla runt Medox är känner jag mig väldigt trygg med produkten. 

Nu äter hon två kapslar varje dag, och har till och med tipsat några väninnor som också har börjat med det populära kosttillskottet.

Uppväxt med blåbär

- Jag är uppväxt med blåbär och plockade mycket när jag var liten. Men idag har jag inte riktigt samma tid för det, så därför är det perfekt att jag kan komplettera med Medox så jag vet att jag får i mig nyttigheterna även när jag är på språng.

Framtiden då? Hon vill fortsätta hålla på med det hon älskar. Så länge det bara går.

Jag känner inspiration att fortsätta så länge jag orkar. Jag tittar alltid uppåt – mot ljuset och möjligheterna.

HÄMTA DITT PROVA PÅ-ERBJUDANDE HÄR

Kom ihåg att det är viktigt med en balanserad och mångsidig kost samt en hälsosam livsstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.