Bettan

Folkkära artisten blir ny ambassadör för Medox

Elisabeth är en av våra mest folkkära artister - och nu även ambassadör för Medox i Sverige. Något som vi såklart är väldigt stolta över.
- Jag tror stenhårt på Medox och personerna bakom produkten, säger hon själv om samarbetet.

LÄS MER OM MEDOX HÄR >

Elisabeth Andreassen, eller Bettan som hon kallas, behöver knappast någon utförlig presentation. Med starka band till både Sverige och Norge är hon en omåttligt folkkär artist, och vid 64-års ålder visar hon inga tecken på att sakta ner. 

- Efter att man har fyllt 60 finns det fortfarande jättemycket man kan få ut av livet, och det är det jag vill förmedla till mina fans genom min energi och syn på livet. 

Att hon nu är en del av Medox-familjen var ingen självklarhet från början. Hon berättar själv att hon är väldigt sparsam med samarbeten, och att hon således gjort hemläxan om Medox

- Jag åkte till fabriken i Sandnes för att med egna ögon se hur Medox tillverkades och träffa grundaren Sjur Svaboe. Det slutade med att vi pratade i flera timmar och jag blev väldigt imponerad över forskningen och allt som ligger bakom Medox, säger Bettan och fortsätter:

- Jag har byggt upp ett rykte under 40 år, ett rykte som jag inte vill tumma på. Därför var det väldigt viktigt för mig att se allt med egna ögon och få lära mig så mycket som möjligt innan jag tackade ja. 

Lever ett aktivt liv

För Elisabeth har det alltid varit viktigt att ta hand om kroppen - nu mer än någonsin då hon lever ett så aktivt liv. Hon tränar flera gånger i veckan för att orka med ett fullspäckat schema med turnéer och repetitioner. 

För att hon ska kunna hålla igång och klara av sin hektiska vardag är hon även noga med att ta hand om sitt immunsystem, och det gör hon bland att genom att skänka kosten en extra tanke och ladda kroppen med grönsaker och andra nyttigheter. 

Hon ser även Medox som ett viktigt komplement till sin normala kost, med sitt innehåll av blåbär och svarta vinbär, som bidrar till immunsystemets normala funktion. 

"Jag plockade mycket blåbär med mormor och morfar när jag var liten. Nu har jag tyvärr inte lika mycket tid för det, så därför är Medox perfekt för mig eftersom jag då vet att jag får i mig det nyttigaste från bären." 

För att klara av sitt aktiva liv fortsätter hon att tänka på sin hälsa, och tar Medox varje dag.

Kom ihåg att det är viktigt med en balanserad och mångsidig kost samt en hälsosam livstil.

MEDOX® med ingredienserna blåbär och svarta vinbär, som innehåller antocyaniner, har flera dokumenterade hälsoegenskaper:


Blåbär bidrar till:

  • Att skydda cellerna mot oxidativ stress
  • Ögonens normala funktion och synförmåga
  • Blodkärlens normala funktion och normal perifer blodcirkulation
  • Ett balanserat kolesterol


Svarta vinbär bidrar till:

  • Immunsystemets normala funktion
  • Musklernas normala funktion


Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.